MarketplaceKantineordning
Woman takes food from a buffet in the canteen

Kantineordning

Rækker en frokostordning ikke til jeres behov? Hvis I har brug for et større professionelt set-up i jeres kantine med fuld buffet og personale til anretning, oprydning, opvask, mv., så indhent et tilbud på en kantineordning fra vores leverandører, så sørger de for det hele.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

En fleksible kantineordning

Hvis I er vokset fra jeres frokostordning og ønsker et større set-up, så er en kantineordning den helt rigtige løsning for jer. Her vil I ligeledes hver dag få en lækker, smagfuld og nærende frokost, som sikrer, at alle medarbejdere er mætte og har energi til at fortsætte arbejdet i højt humør. Dog slipper I for selv at klare den fulde drift samt ansætte kokke og kantinepersonale, det tager vores leverandører sig af, så I blot skal møde op i kantinen hver dag og glæde jer til en velsmagende frokost. 

En kantineordning er ikke meget anderledes end en frokostordning. Det er blot et lidt andet set-up og derfor passende til en lidt større virksomhed, eller hvis I ikke selv har ressourcer eller tid til opsætning og oprydning af frokosten. Det kræver nemlig ikke, at I har et industrikøkken, da maden tilberedes i køkkenet hos leverandøren, hvorefter det køres ud til jer. Her vil kantinepersonale lægge sidste hånd på værket og sætte maden klar på buffet, fylde op, rydde af og klare opvask mm. Har I derudover brug for hjælp til mødeforplejning, vil der også kunne sættes tid af til det.

Kantineordning vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
4.5(251)
Fast response
Fleksible løsningerAlmindeligVeganskVegetarGlutenfriLaktosefriUden svinekødMultiallergi
4.5(144)
AlmindeligGlutenfriHalalLaktosefriUden svinekødVeganskVegetarisk
New on Officeguru
High demand
Fast response
FrokostordningKantinedriftFuld serviceEget bageriKvalitetMødeforplejning

Frequently asked questions

Hvordan fungerer en kantineordning med Officeguru?

Med Officeguru får du en moderne kantineordning. Du kan frit vælge mellem vores køkkener, som kan levere kantineordning med en menu, der passer til netop jeres behov, samt stå for kantinepersonale, der sørger for at anretning og oprydning af jeres frokost. På Officeguru finder du kun kvalitetsgodkendte og lokale frokost leverandører. Vores køkkener bliver løbende anmeldt af brugerne på Officeguru, så her er du sikker på at undgå svingende kvalitet uanset dit budget. Det eneste du skal gøre er, at beskrive jeres behov, så vender vores leverandører tilbage med et tilbud til jer.

Hvordan er en kantineordning forskellig fra en frokostordning?

En kantineordning er ikke meget anderledes end en frokostordning. Det er blot et lidt andet set-up og derfor passende til en lidt større virksomhed, eller hvis I ikke selv har ressourcer eller tid til opsætning og oprydning af frokosten. Det kræver nemlig ikke, at I har et industrikøkken, da maden tilberedes i køkkenet hos leverandøren, hvorefter det køres ud til jer. Her vil kantinepersonale lægge sidste hånd på værket og sætte maden klar på buffet, fylde op, rydde af og klare opvask mv.

Hvad koster en kantineordning?

Prisen på en kantineordning varierer alt efter, hvor mange retter, salater og tilbehør, I ønsker til frokost. Hos Officeguru samarbejder vi med Danmarks bedste frokostkøkkener, og fleksibilitet er i højsædet – også når det angår prisen. Derfor vil alle køkkener også kunne sammensætte en menu, der passer til jeres prisniveau. En kantineordning beregnes ligesom en frokostordning med en fast kuvertpris og leveringsomkostning (transport), og hertil kommer kantinepersonale, som vil være hos jer dagligt ca. 4 timer eller efter behov på timebasis. Når du sender en forespørgsel til vores køkkener, vil de sende tilbud med en samlet pris for både frokost, transport samt personale.

Hvad er skattereglerne for frokostordningen?

Reglerne ift. frokostordning og SKAT har ændret sig en del over tid, og derfor kan mange – med rette – være i tvivl om hvilke regler, der gælder. Det forstår vi godt, og derfor har vi samlet reglerne i denne artikel: Hvad er reglerne ift. skat.

Er kantinepersonalet ansat hos os?

Nej, når du har en kantineordning gennem Officeguru, sørger vores leverandører for alt. Dermed får I både en frokostordning samt kantinepersonale, som er hos jer hver dag i ca. 4 timer eller efter behov. Alt efter hvor mange I er, vil kantinepersonalet typisk være en enkelt person eller madmor, om du vil, men hvis I er rigtige mange, er der også mulighed for at få mere personale. Kantinepersonalet er ansat hos os eller leverandøren, og derfor håndterer vi også alt omkring denne person, men de vil have deres faste gang hos jer og komme til at kende jeres køkken, lokaler, og medarbejdere rigtig godt.

Er det muligt at få en mere bæredygtig kantineordning?

Hvis du har ønsker omkring bæredygtighed, økologi eller andet, skal du blot spørge os eller oplyse leverandøren om jeres ønsker, når du sender en forespørgsel. Køkkener kan både levere mad, som har et lavere klimaaftryk, er økologisk eller lokalt produceret samt sørge for transport i elbiler. Derudover har jeres medarbejdere også adgang til vores gratis frokost app, hvor de kan styre deres frokost bestilling, hvilket sikrer, at I undgår madspild.  

Er det muligt at få en kantineordning, som tager hensyn til forskellige diætbehov?

Ja, det er muligt at få en kantineordning og en frokost, der passer til alles behov og smagsløg. Vores køkkener går meget op i at levere en frokost, der er både smagfuld, sund og giver energi til resten af arbejdsdagen. Har I ønsker eller behov for mad, der er glutenfri, laktosefri, vegetarisk, vegansk, halal eller andet, så skal du blot oplyse dette, når du sender en forespørgsel, så sørger leverandøren for at sammensætte et tilbud og en menu, som alle på kontoret vil elske.

Get an offer for Kantineordning

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of kantineordning

Hvis du vil forkæle dine smagsløg og fryde dine øjne og gå mæt og tilfreds fra frokost, så er Smagssans et sikkert valg. Her er det mad, der er lige så smagfuld og berusende, som man husker den hos sin mormor, men hverken tung eller fed. Frokosten er også delikat pyntet og med sans for de gode råvarer, frokost er ikke længere "bare" en halv times spisning, det er fornøjelse og nydelse med mad fra Smagssans.

Delivered by Smagssans A/S

Alle medarbejdere virker super glade for maden og giver udtryk herfor. Det er en stor glæde at skulle til frokost.

Delivered by Simply Cooking

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.